Projekbeskrivelse
Fortini bolognese
Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- olie til stegning
- 200 g hakket oksekød
- 2 dl fortini multi fibre neutral
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 spsk. krydderiblanding (timian, oregano, basilikum)
- salt og peber
- 200 g hakkede tomater
- evt. parmesan til servering
Sådan gør du
- svits hakket løg og hvidløg i olivenolie i en stor stegepande/gryde.
- tilsæt det hakkede oksekød når løgene er blevet klare og har fået en gylden farve. hak i kødet samtidig med at det steges.
- tilsæt tomatpuré, krydderier og hakkede tomater når kødet har fået farve.
- lad det koge i 15 minutter, rør rundt af og til.
- fjern stegepanden/gryden fra varmen og tilsæt fortini multi fibre neutral. rør rundt og varm kødsovsen op til den ønskede serveringstemperatur.
- serveres fx gerne med spaghetti og parmesan.