Projekbeskrivelse

5 / 5. 1

Fortini bolognese

Kødsovs – 3 portioner

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • olie til stegning
  • 200 g hakket oksekød
  • 2 dl fortini multi fibre neutral
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. krydderiblanding (timian, oregano, basilikum)
  • salt og peber
  • 200 g hakkede tomater
  • evt. parmesan til servering

Sådan gør du

  1. svits hakket løg og hvidløg i olivenolie i en stor stegepande/gryde.
  2. tilsæt det hakkede oksekød når løgene er blevet klare og har fået en gylden farve. hak i kødet samtidig med at det steges.
  3. tilsæt tomatpuré, krydderier og hakkede tomater når kødet har fået farve.
  4. lad det koge i 15 minutter, rør rundt af og til.
  5. fjern stegepanden/gryden fra varmen og tilsæt fortini multi fibre neutral. rør rundt og varm kødsovsen op til den ønskede serveringstemperatur.
  6. serveres fx gerne med spaghetti og parmesan.
Tips! Har du ikke så meget tid er det fint at købe en færdiglavet pastasovs. Hæld sovsen i en gryde og varm den op ved at følge anvisningen på flasken. Tilsæt fortini multi fibre neutral og rør rundt og varm op til den ønskede temperatur.

Den denne opskrift

5 / 5. 1